Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

self seduction

"Καθε σχεση που δεν ειναι συμπληρωματικη της περιοδου Τ,βρισκεται εντος του χωρου διασπορας.Κατα συνεπεια απορριπτεται."

Μαλιστα,αρα επρεπε να βρω κατι που θα ορισει της αρμονικες της μοναδιαιας μου ταλαντωσης!

"Ο τυπος της περιοδου Τ ειναι μονοσημαντος ως προς την πειραματικη του αποδειξη.Δεν υφισταται εξω απο τον κοσμο,αφου ο καθενας ειναι μερος του κοσμου.Ο τυπος λοιπον αυτος ειναι η ιδια μας η φυση.Οι αρνητικες ριζες του ειναι... καταστροφη!

και τρια:
"Αν υφισταται μια σχεση τετοια που διαιρει την Τ ειναι και πολλαπλασιο της.Αφετερου,προκυπτει,οτι τα πραγματα παιρνουν την σημασια που εμεις τους δινουμε.Ωστοσο,το σημαινον,ειναι η καλλιεργεια των λογικων ενστικτων.Το σημαινομενο εισαι εσυ,εγω,η θεια μαριγω!

και κλεινει γραφοντας πως:Oποιαδηποτε αποκλιση απο τη νομοτελεια της φυσης,συνιστα μειονεκτημα,οταν και μονον οταν γινεται αντιληπτη.Κατα συνεπεια, αφου εχεις διαβασει ολα αυτα,πρεπει να βρεις τον τυπο να ζεις ορθα!Υπαρχει κατι που σε κανει ατομο απο την αναποδη?μηπως ειναι το 1/α χ α=1?! Το μαγικο βιβλιο με το να εκφρασει τον αριθμο 1, με μια στοιχειωδης σχεση της αριθμητικης,με εκανε να ψαξω στo βαθος!Λες να με διαιρουσε τελικα το καπνιστηριο των αποκατω ενοικων,ενω να με πολλαπλασιαζε,ο μυρωδατος καπνος του μαστρο-γιαννη του γερου μου?!Παραξενο λεω,αυτο φαινεται αντιφατικο!Ομως,αρχισα να σκεφτομαι οτι μαλλον με νοχλει ο καπνος στους δημοσιους χωρους.Ο καπνιστης σκεφτηκα,ειναι μαζοχιστης.Οταν ισχυριζεται οτι του αρεσει το τσιγαρο,θυμιζει καποιον ομοφυλοφιλο αντρα,που δηλωνει οτι στα 8 του τον βιασε ο θειος του!Ζεις στην Αμερικη ΚΑΙ σου αρεσει να σνιφαρεις καπνα με τους ινδιανους?Δεκτο.Αλλα,το να κοβεις καπνα για τις βιομηχανιες,ωστε να παρεις τη μιζα σου,δεν το καταλαβαινω.Εντουτις,δεν καταλαβαινω την ανοχη,σε ενα προιον του οποιου,οι ιδιοι οι παραγωγοι,δηλωνουν την απεχθεια τους .(google it).Δηλαδη εγω ειμαι φασιστας ,επειδη δεν δειχνω ανοχη στην εκουσια αυτοκτονια,ΜΕ "ακουσια" δολοφονια? Που στο κατω κατω της γραφης, σημαινει το εξης:Τρεχεις ενα αμαξι με τα χιλια σε χωματοδρομο..OK?Απο ακλαφτο(φτηνα ουγγαρεζικα τσιγαρα) μεχρι πορσε(πιπες κουβανεζικου καπνου).OK.Εσυ, μπορει να μη χρειαζεται να φορας γυαλια(φιλτρα) για να αντεξεις τη σκονη καιως εκ τουτου,να τη βρισκεις.Ο αλλος οδηγος ομως, τι σου φταιει να πρεπει να κλεινει τα παραθυρα, και να προσπαθει ματαια να προσπαρμοστει στο περιβαλλον, που ΕΣΥ επιβαλλεις ως aythority?! φιλικους χεραιτισμους,Δημοσθενης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: